TORTILLA 12"
1080 GRM
Med Santa Marias ferske tortillas får du en rask og enkel håndtering. Server ferske tortillas med dine favorittingredienser. Kan brukes både varme og kalde. Stekt i rapsolje.
Varenummer: 4786 | EPD-nummer: 2012458 | GTIN: 07311310047863
Varenummer: 4786
EPD-nummer: 2012458
GTIN: 07311310047863
PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
319 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL (65%), vand, rapsolie, fugtighedsbevarende middel (E422), salt , emulgeringsmiddel (E471), konserveringsmiddel (E202, E282), HVETE GLUTEN, bakepulver (E500), syre (citronsyre), fortykningsmiddel (E415).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 337 kJ/ 320 kcal |
Fett | 6,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,20 g |
Karbohydrat | 56,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,20 g |
Protein | 7,70 g |
Salt | 1,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Storbritannia |
Opphavsland | Storbritannia |
Varegruppe | Lagringstabile kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 4786 |
EPD-nummer | 2012458 |
GTIN | 07311310047863 |
GTIN2 | 17311310047860 |
GTIN3 | 77311310047862 |
Opprettet dato | 28.11.2014 |
Oppdatert dato | 02.09.2020 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 24 grader (C) |
Holdbarhet, total | 150 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |